Zwemles-vergelijken.nl

jul 10, 2017 Nieuws
zwemles vergelijken

We zijn onze website Zwemles-vergelijken up to date aan het brengen en een vernieuwde look & feel aan het geven. Binnenkort kun je voor een overzicht van de zwemlesaanbieders met filtermogelijkheid op locatie terecht op zwemles-vergelijken.nl. Per zwemlesaanbieder staat adres informatie, prijzen, duur per zwemles, volgsysteem, zwemlesmethode en gemiddelde duur voor het afzwemmen. Daarnaast vind je overzichtelijk de overeenkomsten en verschillen tussen de zwemlesmethodes in Nederland. Wekelijks lichten we een zwemlesaanbieder uit in onze nieuwe rubriek ‘Zwemlesaanbieder van de week’ en aan het einde van het jaar wordt er weer de ‘zwemlesaanbieder van het jaar’ verkiezing gehouden!

2 gedachte over “Zwemles-vergelijken.nl”
  1. Top Anne, ik houd jullie site al een tijdje in de gaten; Ik ben vader van een bijna 5-jarig dochtertje en heb onderzoek gedaan (ook namens een paar andere ouders uit de klas van mijn dochtertje) naar een passende zwemlessen aanbieder. Ik zou graag mijn resultaten willen vergelijken met jullie database.

  2. Bedankt voor je reactie George. Wat goed dat jullie zo goed kijken naar welke aanbieder bij jullie kinderen past.

    Op http://www.nederlandsezwembaden.nl/zwemles-vergelijken/ staan de meeste aanbieders in Nederland vermeld, helaas werkt de zoek en vergelijkfunctie niet naar behoren. We zijn bezig met een nieuwe website voor zwemles-vergelijken.nl met daarop een nieuwe zoekfunctie. We vermelden op de nieuwe website een aantal dezelfde en een aantal andere belangrijke kenmerken van de zwemles aanbieders. Het is vrij veel werk om deze website te realiseren, we verwachten dat deze in het (late) najaar klaar zal zijn.

Reacties zijn gesloten.