In een tijd waar zwemveiligheid centraal staat, introduceert de Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ) per januari 2024 nieuwe zwemdiploma’s. Wij begrijpen de uitdagingen waar zwemscholen en zwembaden voor staan en bieden daarom een innovatieve, betaalbare en hoogwaardige oplossing die perfect aansluit op de hedendaagse marktbehoeften.

🔵 Waarom aansluiten bij de NSWZ?

Wij bij NSWZ staan vastberaden voor de zwemveiligheid van kinderen. Met de NSWZ bent u verzekerd van stabiliteit, kwaliteit, en veiligheid. Samen werken we aan het verbeteren van het zwemonderwijs in Nederland, bieden ondersteuning waar nodig en zorgen voor betaalbare diplomering.

🟢 Eigen Visie, Eigen Waarde

Behoud uw eigen visie op het zwemonderwijs terwijl u profiteert van een netwerk van experts. NSWZ is er om u te ondersteunen, met een persoonlijke coach die u van advies voorziet, bij u op bezoek komt en altijd klaarstaat voor al uw vragen.

🔴 Kwaliteit Gegarandeerd

Onze diploma’s zijn ISO 9001 gecertificeerd, waarbij de kwaliteit ook extern wordt getoetst. U biedt niet alleen zwemlessen aan, maar ook gegarandeerde kwaliteit en veiligheid.

⚫ Voordelige Diploma’s

Word lid van de NSWZ en geniet van kortingen op de diploma’s. Betaal slechts €2,00 per diploma (met logo), en profiteer van onze lage licentiekosten van €95,- per jaar, zonder extra overstapkosten!

In Actie voor U!

NSWZ is actief betrokken bij de branche en heeft een significante rol gespeeld tijdens de coronacrisis, van het benadrukken van het belang van zwemles bij de overheid tot het succesvol betwisten van de CTB-plicht voor zwemlessen.

Tijd om de Duik te Nemen!

Ben u klaar om samen met de NSWZ een nieuwe weg in te slaan die beter aansluit bij deze tijd en bij de ouders van nu?

Zwemvaardigheid is een groot goed als bouwsteen voor zwemveiligheid, en samen kunnen we dit belangrijke doel realiseren. Wij zijn er om u te helpen, te ondersteunen, en te zorgen dat u en uw zwemschool of zwembad floreren.

Zwemveiligheid: een Prioriteit in Onze Moderne Tijd

“Zwemles een van de belangrijkste bouwstenen van zwemveiligheid.” Deze woorden onderstrepen het significante belang van zwemlessen. In onze moderne tijd, waar water een centrale rol speelt in recreatie en dagelijks leven, is het cruciaal dat kinderen niet alleen leren zwemmen, maar ook de vaardigheden opdoen om in diverse wateromstandigheden veilig te zijn.

Zoals goed opgemerkt, is zwemles te vergelijken met rijles. De basis wordt gelegd tijdens de lessen, maar de ware vaardigheid en zelfverzekerdheid komen met ervaring en tijd. Het is essentieel dat kinderen blijven zwemmen na het behalen van hun diploma’s om hun vaardigheden te versterken en te onderhouden.

Het Nieuwe NSWZ Zwemdiploma: Voorbereiding op de Toekomst

Met een blik op de toekomst introduceert de Nederlandse Stichting Water- & Zwemvaardigheid (NSWZ) met trots de nieuwe standaard zwemvaardigheid diplomering 2024. Dit innovatieve programma heeft de eisen en vaardigheden voor zwemdiploma’s herzien, waarbij rekening is gehouden met de diverse behoeften en omstandigheden van de kinderen van vandaag. De NSWZ erkent dat elk kind uniek is en biedt daarom flexibele en inclusieve opties voor het behalen van zwemdiploma’s.

Het nieuwe NSWZ A en B diploma, gevolgd door een in ontwikkeling zijnd C diploma, zorgen ervoor dat elk kind adequaat wordt voorbereid op de waterrijke wereld waarin we leven. Kinderen die het nieuwe B diploma van de NSWZ behalen, zijn verzekerd van een grondige zwemvaardigheid die is afgestemd op de realiteit van de moderne tijd.

Voordelen van het NSWZ Zwemdiploma

Het NSWZ zwemdiploma garandeert dat kinderen niet alleen de fundamentele zwemvaardigheden leren, maar ook worden voorbereid op diverse en potentieel uitdagende wateromstandigheden. De NSWZ biedt zowel de nieuwe diplomalijn Zwemvaardigheid 2024 als de klassieke lijn aan, waardoor zwemscholen en zwembaden een uitgebreid aanbod hebben om aan de diverse behoeften van hun leerlingen te voldoen.

Slotwoord

Beste zwemlesaanbieders, in deze moderne tijd waar water alomtegenwoordig is in ons leven, is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze kinderen zwemveilig zijn. Met het NSWZ zwemdiploma kunnen we kinderen de essentiële vaardigheden en het zelfvertrouwen bieden om veilig en bekwaam in elke wateromgeving te navigeren.

Laten we samenwerken om de zwemveiligheid te verhogen en onze kinderen voor te bereiden op een veilige en plezierige toekomst in en rond het water. Kies voor de toekomst, kies voor het NSWZ zwemdiploma.