Inventariseren gaat door

0 Comments

Beste collega’s,
Ons inventariseren gaat door. Hoe is het gesteld met de zwemscholen in Nederland. Na het luiden van de noodklok over het zwemonderwijs en het voortbestaan van vele tientallen zwemscholen krijgen wij steeds meer steunbetuigingen en informatie.
De publieke tak van de Zwembranche is ruim vertegenwoordigd. Die worden overheid technisch als financieel gesteund. Neem bijvoorbeeld de SPUK IJZ-regeling. De commerciële kant van de Zwembranche, zwemscholen en privézwembaden zijn ruim ondervertegenwoordigd. Hier is de NSWZ al ruim twee jaar hard voor aan het strijden in Den Haag een stem te krijgen en met succes.
Uw steun voor het behouden van zwemscholen en het behoud van de differentiatie in het zwemonderwijs is enorm belangrijk. Momenteel spreekt de NSWZ namens ruim 120 zwemscholen en commerciële zwembaden. Dit aantal geeft kracht in Den Haag om deel uit te maken als serieuze gesprekspartner.
De steun is uitgesproken onder andere namens: https://nswz.nl/spreekt-zich-uit-namens/
Ben of ken jij een zweminstelling die ook kosteloos zijn steun wil geven aan de NSWZ? Vul dan een klein online formulier in. Hiervan is niet alles verplicht. Wel kan je aangeven of jij anoniem wilt blijven.
Link naar het formulier: https://nswz.nl/steun-ons-nu/
Wij zullen u zo snel mogelijk op de hoogte houden van de vervolg stappen naar de overheid.
Met vriendelijke groet,
Dhr. Shiva A. De Winter
Voorzitter Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid